Welcome

Ahahahah dingen
The meeting between Ivar and a bear Welcome
Spring

WHeeeeeeeeeee
Packs

PACK NAME
Tundra, Fjords, Plains

PACK NAME
Tundra, Fjords, Plains

PACK NAME
Tundra,Fjords, Plains

Challenges
None

Share

The meeting between Ivar and a bear

View previous topic View next topic Go down
AuthorMessage
Ivar
Solitary
Accounts : Ivarr
Posts : 58
Bones : 12

Gender : Male
Age : 2 years of joy
VA : Cole Sprouse

Partner : Fight so dirty, but your love's so sweet... Talk so pretty, but your heart got teeth
Ivar
PostSubject: The meeting between Ivar and a bear The meeting between Ivar and a bear EmptyFri Dec 13 2019, 09:27


Na een voortreffelijke jacht, dribbelde Ivar op een simpel drafje richting de rivier van Canavar. Hij had dorst gekregen van het jagen en besloot na het buitmaken van zijn diner, maar eens wat te gaan drinken. Vanuit de bossen liep hij dan ook naar de rivier, met in zijn bek, een pas gedood haasje. Het klopte dat het iets wat magere buit was, immers zou hij liever op iets groters jagen, maar sinds hij alleen leefde was dat minder gemakkelijk dan gedacht. Wat dat betreft had Ivar graag iemand gehad om het avond eten mee samen te sprokkelen, maar sinds het vertrek van zijn vader, had hij nog geen vervanging kunnen vinden. Op deze momenten betreurde hij het vertrek van Aissar dan ook en kom daarom soms behoorlijk kwaad worden. Hij begreep gewoon niet waarom en dat irriteerde hem mateloos. Daarnaast had hij in de tussentijd weinig vrienden gemaakt, of zag hij simpelweg niet genoeg potentie om samen iets te ondernemen. Misschien kwam dat nog wel ooit..

Eenmaal aangekomen bij de rivier, werd hij overdonderd door het geluid van hard stromend water. Zijn boze gedachtes over zijn vader zworen weg met de stroming van het geluid, waarna hij zich stortte op het doel van de bestemming. Ivar vond een geschikt plaatsje aan de rivier, liet zijn buit uit z’n bek vallen en stapte zorgvuldig tussen de keien door, dichter bij het water. Eenmaal daar boog hij zijn nek voorover en dronk gulzig van het koude water. Zijn oren draaiden daarbij oplettend naar achter, hij was alert op zijn omgeving, het kon namelijk best zijn dat er één of andere beer plotseling de bossen uitstormde en hem onaangenaam verraste door zijn eten te willen stelen. Hij had dat namelijk eens eerder meegemaakt en was er na deze ervaring niet helemaal rustig op geworden.

Dat bleek niet geheel onterecht, want terwijl hij dronk, hoorde hij toch iets dichterbij komen. Nieuwsgierig wat het was, bracht hij zijn kop omhoog en keek achterom, waar hij daar een …. zag.

Back to top Go down
The meeting between Ivar and a bear
View previous topic View next topic Back to top
Page 1 of 1
Similar topics
-
» Ivar

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Canavar :: RPG :: Redwood Forest :: River-
Jump to: