Welcome

Ahahahah dingen
Ivar Welcome
Spring

WHeeeeeeeeeee
Packs

PACK NAME
Tundra, Fjords, Plains

PACK NAME
Tundra, Fjords, Plains

PACK NAME
Tundra,Fjords, Plains

Challenges
None

Share

Ivar

View previous topic View next topic Go down
AuthorMessage
Ivar
Solitary
Accounts : Ivarr
Posts : 58
Bones : 12

Gender : Male
Age : 2 years of joy
VA : Cole Sprouse

Partner : Fight so dirty, but your love's so sweet... Talk so pretty, but your heart got teeth
Ivar
PostSubject: Ivar Ivar EmptyWed Apr 17 2019, 18:54


Ivar


2 years ∙ male ∙ Aissar x ..


Ivar is een reu met een sterke persoonlijkheid. Hij is een overlever en dat is aan alles in hem te merken. De reu is een groot avonturier en vind het prettig om nieuwe plekken te ontdekken. Hij gaat graag op onderzoek uit om daarbij onbekende plekken, wolven en culturen te leren kennen. Daarbij maakt hij niet persé altijd nieuwe vrienden, in tegendeel, soms maakt hij zelfs vijanden. Hij is niet de meest gemakkelijke wolf in omgang, mede door zijn afkomst en de manier waarop hij is grootgebracht. Ivar heeft geleerd om sterk te zijn en voor zichzelf op te komen. Hij is niet een erg gevoelig type en heeft een ‘koel’ karakter. Dit maakt ook meteen dat hij voor anderen moeilijk te benaderen kan zijn, hij trekt zich namelijk weinig aan van andere wolven en zal daarnaast niet laten merken wanneer hij wel geraakt wordt. De reu is erg goed in het uitschakelen van zijn gevoelens en is daarom ook een gevaarlijke tegenstander. Hij doet niet aan spijt of angst. Als iets echt moet gebeuren zal hij de taak zonder morren ook gewoon uitvoeren. Zijn emoties zijn dan ook echt niet te zien als hij besluit ze gewoonweg niet te laten merken. Daarom lijkt het vaak ook alsof hij geen gevoel heeft, wat hem dan ook bestempeld als ‘ijskoud’.

Ondanks dat Ivar meestal erg relaxt is, is het onverstandig hem te pushen of disrespectvol gedrag tegen hem te tonen. Doet een ander iets wat hem echt niet zint, dan heeft diegene een probleem, vechten is zijn tweede natuur. Verder is hij in zijn gedrag naar anderen een tikkeltje arrogant. De reu weet namelijk goed waar zijn krachten liggen en is niet bang deze te tonen. Hier komt een speelse kant naar boven, door namelijk op de ander neer te kijken, daagt hij de ander uit om het tegendeel te bewijzen. Hij is dan ook onverschrokken en zal niet snel uitdaging uit de weg staan, immers is hij juist een wolf die deze opzoekt en voltooit.

Wanneer de reu in gesprek is met anderen, is zijn taalgebruik sarcastisch te noemen. Zijn manier van humor is spottend van aard, wat niet altijd gewaardeerd wordt door anderen. Met zijn sarcasme kan hij echter ook een ijsbreker in het gesprek zijn, soms met een vleugje ironie erin verwerkt.  Ivar is niet al te serieus en hecht daarbij niet veel waarde aan zijn woord. Hierdoor komt hij nog wel eens in de problemen, maar vooralsnog zal hij niet geneigd zijn om zijn wijze van communiceren te veranderen. Wat dat betreft is de reu ook redelijk merkwaardig, hij heeft gedurende zijn leven een eigen manier van doen en laten opgebouwd en zal hier niet snel van afwijken. Wat anderen ook kunnen merken aan Ivar, is dat hij snel geïrriteerd kan raken. Hij heeft een kort lontje en kan daardoor soms agressief uit de hoek komen. Meestal weet hij zijn woede-uitbarstingen goed bij zich te houden, maar af en toe, wanneer het hem te veel wordt, kunnen deze wel tot uiting komen. Wanneer hij echt goed boos is, kunnen zijn stoppen doorslaan en is hij echt niet in bedwang te houden. Wanneer hij bij een gevecht is betrokken, is hij ook diegene die de klappen uitdeelt.

Naast de harde buitenkant, heeft Ivar ook een zachte, tedere binnenkant. Hij is erg loyaal tegenover zijn dierbaren en zal deze ook ten alle tijden beschermen.  Om echter zijn kwetsbare kant te leren kennen, zal er sprake moeten zijn van vertrouwen. Ivar is wat dat betreft best zorgvuldig en neemt niet zomaar iedereen in vertrouwen. Hij is zeer selectief op het gebied van vriendschappen, waardoor hij er ook niet veel vrienden heeft. Wanneer hij wél de ander ziet als dierbare ziet zal hij zijn ‘muur’ afbreken en een grappige, betrouwbare en lieve kant laten zien.    

Back to top Go down
Ivar
View previous topic View next topic Back to top
Page 1 of 1
Similar topics
-
» The meeting between Ivar and a bear

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Canavar :: OOC :: Character Depot-
Jump to: