Welcome

Ahahahah dingen
Kana. Welcome
Spring

WHeeeeeeeeeee
Packs

PACK NAME
Tundra, Fjords, Plains

PACK NAME
Tundra, Fjords, Plains

PACK NAME
Tundra,Fjords, Plains

Challenges
None

Share

Kana.

View previous topic View next topic Go down
AuthorMessage
Kana
Solitary
Posts : 15
Bones : 3

Gender : Female
Age : 2
Kana
PostSubject: Kana. Kana. EmptyTue Apr 16 2019, 21:49
Kana
- You'll be OK in the morning.


Naam: Kana
Karakter: Kana heeft een tweezijdig karakter. Over het algemeen is ze vriendelijk, open en behulpzaam. Ze houd van een lolletje en heeft ook altijd haar woorden klaar staan. Ze heeft een scherpe tong en dat heeft zowel zijn nadelen als voordelen.
Uiterlijk: Kana is een kleine spierwitte wolvin. Ze is slank gebouwd waardoor ze erg wendbaar is en topsnelheden kan bereiken. Random haar oren/borstkas heeft ze meer een fluffy vacht en haar staart gebruikt ze vaak als een 'deken' om haarzelf in te doezelen. Haar ogen hebben een heldere kristalblauwe kleur en hebben altijd het 'open-boek' effect.
Skills: Skills word nog een mentor voor gezocht.
Ontwijken: ★★★✰✰
Aanvallen: ★★★✰✰  
Jagen: ★★★✰✰
Klimmen: ★★✰✰✰
Zwemmen:★✰✰✰✰
Sociaal: ★★★✰✰


☯️Relaties

Partner: --
Crush: --
Pups: --

☯️Familie

Moeder: Neysa
Vader: Kazuki
Broers/ zussen: Nowaki ,Kushi ,Gabe , Kasza ,Zurak, Xita

{Deze wolven zijn niet in dit gebied}


☯️Verleden

Als jonge pup is ze geboren in de Shadow bossen van een ander gebied genaamd WolfStory. Ze was een enorm actief beestje en zocht altijd stoei gevechten uit met haar broers en zusjes. De witte pup kon enorm slecht tegen haar verlies en kon hier dan ook weken woest om zijn- vooral omdat ze altijd de beste wilde zijn. Het lievelingetje van haar ouders, dat was haar doel. Toen ze ouder werd wilde ze niets liever dan in de voetsporen van haar vader te treden en zich officieel bij hun roedel mengen. Echter heeft het nooit zo mogen zijn. Kana's verlangens werden zwakker naarmate haar familie langzaam verdween. Dit maakte haar gek, ze had geen idee hoe ze alleen moest overleven en laat staan had ze ook nog eens een bloedhekel aan vreemde. Na verloop van tijd heeft ze haar rug toe gekeerd naar de Shadows met het gevoel dat ze in de steek gelaten was. Op dit moment had ze besloten om te vertrekken naar een ander gebied, en dat deed ze.

In het nieuwe gebied heeft de wolvin werkelijk leren vechten en jagen. Haar skills zijn hier goed in verbeterd en ze heeft geleerd hoe ze het beste uit haar zelf moet halen. De jonge wolvin leerde om in plaats van egoïstisch, jaloers en snel agressief te zijn het juist om te keren. Beheersing, behulpzaam en gul. In deze roedel heeft Kana onderdak gekregen dankzij een wolvin. Hierbij kreeg Kana de eer om te dienen als bodyguard aangezien de wolvin een dochter was van de Alfa. Hun band was sterk en Kana kreeg haar vertrouwen terug in anderen. In familie. Helaas ging alles berg afwaarts toen ze midden in de nacht het levenloze lichaam vond van de wolvin die zij moest beschermen. Dood gebeten door een onbekende. Kana was onmiddellijk verbannen uit de roedel waardoor ze haar slechte kant minder goed onder controle kan houden. Haar doel is het vinden van de echte moordenaar en haar eigen rust te vinden.


☯️Ontmoetingen
☯️Betekenissen
-------
* = Vijand
* = 1 Keer ontmoet
* = Kan er mee leven
* = Vriend
* = Verliefd
* = Roedel
RIP = DeadBack to top Go down
Kana.
View previous topic View next topic Back to top
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Canavar :: OOC :: Character Depot-
Jump to: